The Global Imagination Club is een internationaal initiatief met zusjes in inmiddels 4 landen: Brussel (B), Brisbane (AUS), Malmö (Zweden) en Nijmegen (NL), en de belangstelling is nog steeds groeiende. Het streven is om in de komende jaren ook steeds meer een uitwisseling tussen de verschillende clubs mogelijk te maken, in de vorm van thema-weekenden, gastdocenten en een online forum.

De eerste club is opgericht in Brussel in 2005 door Jeffrey Baumgartner en Andy Whittle. Jeffrey (USA/UK) heeft tijdens zijn internationale carrière zowel in Noord-Amerika, Azië als Europa gewoond, en heeft in de loop der jaren veel bedrijven opgezet en consultancy gedaan in de e-business en innovatie management (www.jpb.com). Andy (UK) heeft ook in meerdere landen gewoond, en is met al zijn internationale ervaring al 15 jaar een expert in consultancy, met name op het gebied van training en organisatie.

Andy WhittleAndy      Jeffrey BaumgartnerJeffrey

Voor meer informatie over de activiteiten van de Imagination Club in de andere landen, klik hier:

 

De Imagination Club Nederland is opgericht onder auspiciën van de Global Imagination Club.

In Nederland wordt de Imagination Club gerund door Irene Ploeg. Irene is al haar hele leven gefascineerd geweest door andere landen, culturen en denkbeelden. Er is zoveel moois te beleven en te leren voor wie er voor open staat! Na een studie toerisme en de nodige jaren werkervaring, doorspekt met reizen in alle continenten, besloot ze om Nederland te verruilen voor Azië, waar ze 11 jaar lang gereisd en gewerkt heeft. Inmiddels weer terug in Nederland geniet ze van ons kikkerlandje, waar ze graag de rijkdom van nieuwe (internationale) ontmoetingen en de wijsheid van andere culturen toegankelijk wil maken voor iedereen die nieuwsgierig is.

 

 

 

Irene

One Response »

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.