Hoe ziet een avond eruit?

Vanaf 18 uur is er voorafgaand aan de workshops voor ieder die wil de gelegenheid om samen een hapje te eten in Proeflokaal Beij Ons (zie pagina Contact). Zo kan je alvast kennis maken met de deelnemers van een avond, of gezellig bijkletsen als je al regelmatig komt.

Vanaf even voor 20 uur is iedereen welkom op locatie. In 2016 is dit in de meeste gevallen de Ark van Oost, in zaal Exposure op niveau -1 (zie pagina Contact). Soms is er een afwijkende, bijzondere locatie voor een workshop, en die staat dan altijd aangegeven bij het programma in de Agenda. Het streven is om te beginnen om 20 uur met een korte introductie en de workshop. Zo’n workshop duurt normaalgesproken twee uur. Aan het eind van elke sessie doen we een evaluatieronde, waarin de deelnemers op respectvolle en opbouwende wijze kunnen zeggen wat ze goed vonden aan de workshop, wat nog verbeterd zou kunnen worden, en bovenal, hoe ze het zelf hebben ervaren en wat ze ervan hebben opgestoken.

Na afloop is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje in de kantine van de Ark van Oost.

Graag even aanmelden

Voor een goede organisatie vragen wij je om je vooraf aan te melden voor een workshop. Graag even doorgeven of je alleen komt voor de workshop, of ook voor het eten. Aanmelden kan via het contactformulier. Hier vind je ook meer details over de locaties.

Wat kost het?

In plaats van een vast bedrag vragen wij je om een ‘waardebepaling achteraf’, waarbij je zelf mag bepalen hoe waardevol je de avond gevonden hebt. Als richtbedrag noemen we €5 à €10, afhankelijk van ieders inkomenssituatie ook. Hiermee worden organisatiekosten voor de club gedekt (zoals huur van de ruimte, eventuele materiaalkosten, een attentie voor de spreker(s), website en promotie). De Club is non-profit, dus mocht er geld overblijven in de clubkas aan het eind van het jaar, dan wordt dat gedoneerd aan een goed doel. Je geld komt dus altijd goed terecht!

Je kan ook in natura bijdragen aan de club. Bijvoorbeeld door een mailing over de Imagination Club te doen bij een aansluitende doelgroep, of een (online) advertentie te regelen in een geschikt medium. Laat dit dan weten aan de organisator van de avond. Zo maken we samen de club groot en levendig!

Zelf spreken?

Als je zelf een thema, idee of vaardigheid hebt waar je een keer een workshop aan zou willen wijden om mensen iets mee te geven of om bekendheid te creëren voor jezelf, dan kan dat in overleg met ons ingepland worden. Als facilitator van een sessie krijg je geen betaling; wel kunnen in overleg noodzakelijke kosten voor materiaal e.d. vergoed worden. Uiteraard betaal je op die avond niets voor entree. Neem contact op om de details te bespreken via het contactformulier.

Zegt het voort!

De Imagination Club kan slechts bestaan bij de gratie van voldoende deelnemers. Dat hoeven er niet veel te zijn, maar zeker ook niet te weinig, als we zinvolle en inspirerende sessies willen hebben. We streven naar een minimum van 12 personen per keer. Probeer daarom regelmatig te komen, en zeg het vooral ook voort aan mensen van wie je denkt dat ze ook interesse zouden kunnen hebben. We hebben ook flyers die je mee kunt nemen om op een strategische plaats neer te leggen of uit de delen.

 

Dus kom langs en laat je verrassen!