‘Leef je Passie!’ to be continued!

‘Leef je Passie!’ to be continued!

Dat was de conclusie na een waardevolle en inspirerende avond op 17 oktober die veel te kort bleek voor alle inzichten die Martijn Raaijmakers met ons wilde delen, en waarmee we enthousiast aan de gang gegaan waren. Dit vroeg om meer! En in het volgende jaar gaat Martijn zeker weer terugkomen om verder in te gaan op dit boeiende thema, dus hou de Agenda in de gaten!

Martijn’s Passionaire visie werkte aanstekelijk; deze daagde ons uit om echt naar ons innerlijke zelf te luisteren. Aan de hand van korte oefeningen leerden we te ontdekken hoe we gefundeerd zijn, wat  onze waardes en idealen zijn en hoe we daar bewust naar kunnen leven. Ieder mens kan namelijk zijn of haar Passie ontdekken en daardoor een waardevoller en gelukkiger leven creëren!

 

Bijzonder was dat Martijn voor iedereen een persoonlijk inzicht of raadgeving had, die verbazingwekkend raak bleken. Bij elk gesigneerd boek  is deze boodschap opgetekend en persoonlijk toegelicht.

Daarnaast was het heel leuk en verrassend om met zoveel nieuwe, interessante mensen samen te komen, ervaringen uit te wisselen, te kletsen en te lachen. Ook het eten vooraf was heel lekker en gezellig!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat een leuke mensen! Leerzaam: nu het geleerde nog ‘eventjes’ in de praktijk brengen…

Ik vond het zeker gezellig en boeiend.

Ik wilde je nog even bedanken voor de boeiende avond. Het eten vond ik erg gezellig en lekker ook de verdere avond en de sessie van Martijn hebben mij erg aangesproken.

Ik heb gisteren een erg leuke avond gehad. Niet te druk, lekker geluisterd naar een onderhoudende spreker en ik vond het heel fijn dat er ook volop gelachen is. …. Ik houd je site in de gaten. In januari ben ik zeker van plan om te komen.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.