Spring de lente in!

Spring de lente in!

Wat is er heerlijker dan op de vooravond van de lente de winter van je af te schudden op een feestelijke bijeenkomst? Precies dat is wat we woensdag 19 maart gedaan hebben. Na een inspirerende presentate met uitnodigende beelden van hoe mensen over de hele wereld in feestelijke rituelen de lente verwelkomen, zijn we zelf aan het schudden gegaan. Tom Wingens van De Lachpauze nam ons mee op avontuur richting de lente. Op ritmische, betoverende muziek kwam iedereen steeds meer los, en werden we steeds lichter en blijer en vol energie. Heerlijk, laat de lente maar komen, wij zijn er klaar voor!

Wil jij ook meer weten over de wetenswaardige achtergronden over de lente?
Bijv. dat de zon allerlei heerlijke hormonen in ons losmaakt, en dat de Maya’s al wisten dat 21 maart de dag is die even lang duurt als de nacht? Bekijk zelf de presentatie:

Colourful-Holi-Festival

 

 

 

 

 

 

Wil je zelf (nog een keertje) shaken? Dit is de muziek van onze spring shake: Veeresh and the Humaniversity Sound “Our Sacred Earth”. En natuurlijk kan je altijd de mensen van De Lachpauze uitnodigen een workshop shaken of lachen voor jou en je vrienden/collega’s/familie te verzorgen: www.delachpauze.nl.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.